Odense Triathlon Klub – Ungdomstræning med OTK Blue Sharks

OTK Blue Sharks er Odense Triathlon Klubs afdeling for unge drenge og piger i alderen 10-18 år, som har lyst til og mod på at lave triathlon.

I OTK Blue Sharks tilbyder vi sjov, udfordrende og alsidig træning tre gange ugentligt. Vi træner sammen på tværs af køn, alder og niveau, og træningen er tilpasset, så den matcher den enkeltes udvikling. I træningen arbejder vi bl.a. med udviklingen af tekniske og motoriske færdigheder samt udholdenhed, og vi har altid fokus på den enkeltes udvikling frem for på præstation og resultater.

I OTK Blue Sharks har vi ligeledes fokus på de unges menneskelige udvikling. Det er bl.a. vores erfaring, at de unge i OTK Blue Sharks styrker deres selvstændighed og ansvarlighed ift. skole, træning og kost, og at de udvikler sig socialt og mentalt.

I trænerteamet i OTK Blue Sharks er vi tre engagerede trænere, der alle selv er aktive triatleter, og derfor har en masse erfaringer med træning og konkurrence, som vi glædeligt giver videre til de unge triathleter.

Vi vægter fællesskabet højt både i og uden for træningen. Vi stræber efter at skabe en masse fælles oplevelser for de unge triatleter, der bidrager positivt til det sociale miljø. Det indebærer bl.a. sociale arrangementer i form af fællesspisning en gang om måneden samt konkurrencer og træningsweekender i løbet af året.

Vi har ingen krav til hverken fysisk formåen eller specielt udstyr for at du kan være med. Du behøver altså ikke at have prøvet triathlonsporten før eller have specielt udstyr for at være med. Triathlon er en sport, hvor der er plads til ALLE! I OTK er det f.eks. muligt at låne eller leje udstyr såsom cykel og våddragt, så du ikke behøver at investere i en masse udstyr for at være med.

Prisen for at være en del af OTK Blue Sharks er 600,- årligt, og du er altid velkommen til at komme og træne med et par gange, før du melder dig til for at se, om triatlon i OTK Blue Sharks er noget for dig. Hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående, eller ønsker at være med til en træning, kan du altid kontakte ungdomscheftræner, Christoffer Heick, på mobilnr. 21 15 98 37.

Vi håber du har lyst til at komme forbi og træne med os.

Aktuelle træningstider

Træningen foregår tirsdag, torsdag og lørdag hele året rundt, med undtagelse af i skolernes sommerferie.

I vinterhalvåret træner vi primært i Thorvald Ellegaard Arena (cykelbanen i Odense) og ude ved Universitetet. I sommerhalvåret træner vi primært på Dyrskuepladsen og ved Friluftsbadet.

Tirsdag kl. 16.00-17.45 – cykling og løb. Mødested foran hovedindgangen til Dyrskuepladsen (indgangen tættest på zoo). Træningen består af forskellige aktiviteter på cykel og løb. Husk: cykel, hjelm, løbesko og tøj der kan anvendes til både cykling og løb.

Torsdag kl. 16.45-19.15 – svøm og løb. Mødested i Universitetssvømmehallen, omklædt ved vipperne. Efter svømning klæder vi om og træner en time i området omkring atletikbanen ved siden af svømmehallen. Husk: svømmebriller, badetøj samt løbetøj.

Lørdag kl. 10.00-11.15 – svømning. Mødested i Universitetssvømmehallen, omklædt ved vipperne. Husk: svømmebriller og badetøj.

Triatlontræning for børn og unge i Odense: 8 ugers introforløb for unge fra 10-18 år i Odense Triatlon Klub

Kan du lide af være aktiv og have det sjovt sammen med andre børn og unge? Så er triatlon måske noget for dig? Triatlon er en sjov og alsidig motionsform, der består af både svømning, cykling og løb. Triatlon er en social sport, hvor klubliv, socialt sammenhold og holdånd prioriteres højt. Det er stort set kun konkurrencen, der foregår individuelt. Triatlontræningen foregår ofte på tværs af alder, køn og niveau, og er derfor et socialt samlingspunkt, hvor man møder ligesindede med samme interesse.

Du behøver ikke at have prøvet alle tre discipliner for at være med hos os i OTK Blue Sharks (ungdomsafdelingen i Odense Triatlon Klub). Alle kan være med – og alle er velkomne, uanset erfaring og niveau!

I OTK Blue Sharks vil vi gerne tilbyde dig et gratis 8 ugers introforløb for unge fra 10-18 år fra den 27. september til 1. december 2022. På introforløbet vil du blive præsenteret for triatlontræning for unge sammen med de unge, der allerede laver triatlon i OTK. Træningen har fokus på:

– Teknik, motorik og tempo

– Korte distance

– Udvikling frem for præstation

– Dygtige og veluddannede trænere

– Gode venskaber

– Sjov og varieret træning

– Og med tid til alt det sociale

Så er du mellem 10 og 18 år, og har du lyst til at prøve, om triatlon kunne være noget for dig, så meld dig til vores 8 ugers introforløb for børn og unge i OTK, eller tag fat i en af vores dygtige ungdomstrænere i OTK Blue Sharks for at høre nærmere om vores træningstider. Vi glæder os til at se dig!

Træningen foregår på følgende tidspunkter:

– Tirsdag kl. 16.00-17.45 – cykling og løb. Mødested foran hovedindgangen til Dyrskuepladsen (om vinteren foregår træning på Odense Cykelbane). Træningen består af forskellige aktiviteter på cykel og løb. Husk: cykel, hjelm, løbesko og tøj der kan anvendes til både cykling og løb.

– Torsdag kl. 16.45-19.15 – svøm og løb. Mødested i Universitetssvømmehallen, omklædt ved vipperne. Efter svømning klæder vi om og træner en time i området omkring atletikbanen ved siden af svømmehallen. Husk: svømmebriller, badetøj samt løbetøj.

– Lørdag kl. 10.00-11.15 – svømning. Mødested i Universitetssvømmehallen, omklædt ved vipperne. Husk: svømmebriller og badetøj.

Kontaktoplysninger, trænerne i OTK Blue Sharks:

Christoffer Heick: cheftræner, tlf. 21 15 98 37

Christoffer Damm: tlf. 26 33 50 11

Sofie Dideriksen: tlf. 53 81 46 81

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub