Løbetræning i OTK

Der er fælles løbetræning i OTK to gange om ugen. Om tirsdagen løber vi tempo / intervaller, mens lørdagsløb er længere løbetur med enten et kort eller langt program.

Tirsdagsløb

Der er løb hver tirsdag fra kl. 18 til ca. 19. Mødestedet er foran klubhuset i Adamsgade. 

Programmet består af ca. 15 minutters opvarmning, hvor vi løber ud til den strækning / runde, vi løber på. Derefter løber vi intervaller på mellem 500m og 3 km. Uden for sæsonen fokus er oftest fart og pace.

Vi har ofte løbet mere end 10 kilometer alt i alt med opvarmning og nedvarmning, når vi er tilbage ved klubhuset efter endt træning. Derfor skal du være opmærksom på, at du skal have et vist løbeniveau, for at du kan deltage i hele programmet for tirsdagsløb. 

Vi løber opvarmning ud til det sted, hvor der løbes runder. Herefter følger vi et program, som træneren har lagt. Træningen er niveaudelt, således at løbere med et højere niveau løber længere / mere intenst eller med kortere hvil end mindre rutinerede løbere. På den måde er træningen tilrettelagt, så alle bliver udfordret. 

Sikkerhed og træning i mørke

I OTK prioriterer vi sikkerheden i forbindelse med fællestræning. Derfor beder vi alle om som minimum at medbringe ID under træningen i tilfælde af, at der skulle ske en ulykke. Medbring også gerne en mobiltelefon, hvis det er muligt. 

Om vinteren foregår meget af træningen efter at det er blevet mørket. Derfor er det en god idé at være iført tøj i lyse, letgenkendelige farver, ligesom vi opfordrer medlemmerne til at bære markeringslys som for eksempel blinkende armbånd / veste. 

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub