Billede: pixy.org

Tarzangymnastik for børn

I OTK er vores tilbud om aktivitet for de yngste børn Tarzangymnastik. 

I OTK er vores tilbud om aktivitet for de yngste børn Tarzangymnastik. Der er opstart 11. september 2020.

Holdet er for 3-8 år fredag fra 16.30 – 17.30 i Tingløkkeskolens gymnastiksal.

Voksne er velkomne til at deltage ifølge med deres børn, og det opfordres til at børn i alderen 3-4 år altid har en forælder med i træningen.

For, at deltage i træningen, skal barnet være medlem af Odense Triatlon Klub. Det koster 400 kr. om året.

Kom bare og se om det er noget for dig, inden du melder dig ind. Har du lyst til at komme og være med, møder du bare op.  Tarzangymnastik kører efter følgende koncept:

– det skal være sjovt 

– det skal være udfordrende 

– det skal være afvekslende 

– det skal være udviklende 

Instruktøren for Tarzan Gymnastik er Carl Bastian Nielsen. Carl har været medlem i OTK siden 2019. Han er 23 år og har dyrket triatlon i flere sæsoner. Carl er født og opvokset i Odense, men har boet og arbejdet på Club La Santa, Lanzarote. På Club La Santa var Carl en del af Greenteamet hvor han blandt andet var med til at undervise børn, i alle aldre, i gymnastik. Han har erfaring med gymnastik fra Nordfyns Efterskole, hvor han, som elev, har taget hjælpetrænerkursus og lavet en masse rytmisk- og springgymnastik. Til dagligt læser Carl til fysioterapeut, dyrker triatlon og er coach i et online coaching firma. Carl kan yderligere kontaktes på tlf; +45 26361079 og mail; carl@teamallout.dk.

Kontaktperson fra børne- og ungdomsudvalget er Alberte Schriver. 

Der er ingen Tarzan træning i alle skoleferier. 

Vi kan blive udsat for yderligere aflysninger i pga andre arrangementer i salen. Dette vil blive meddelt her på forside, samt OTK’s Facebookside.

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub