Tarzangymnastik for børn

I OTK er vores tilbud om aktivitet for de yngste børn Tarzangymnastik. 

I OTK er vores tilbud om aktivitet for de yngste børn Tarzangymnastik. Tarzangymnastik har  opstart fredag den 13. september 2019 i Tingløkkeskolens gymnastiksal. I år er holdet delt op i to: 

3-5 år fra 16.30 – 17.15

6-8 år fra 17.15 – 18.00 

Voksne er velkomne til at deltage ifølge med deres børn, og det opfordres til at børn i alderen 3-4 år altid har en forælder med i træningen.

For, at deltage i træningen, skal barnet være medlem af Odense Triatlon Klub. Det koster 400 kr. om året.

Kom bare og se om det er noget for dig, inden du melder dig ind. Har du lyst til at komme og være med, møder du bare op.  Tarzangymnastik kører efter følgende koncept:

– det skal være sjovt 

– det skal være udfordrende 

– det skal være afvekslende 

– det skal være udviklende 

Instruktøren for Tarzan Gymnastik er Anna Trads. Anna har været medlem i OTK i et år og dyrket triatlon i flere sæsoner. Hun kommer oprindeligt fra Hobro og har dyrket gymnastik i over 20 år som både udøver og instruktør. Anna har undervist børn, voksne, atletikatleter i springgymnastik og rytmisk gymnastik. Derudover har hun være efterskolelærer på Staby Efterskole i Vestjylland i pigefodbold, gymnastik og matematik. Hun er gymnasielærer til dagligt. 

Yderligere oplysninger kan fås hos Anna på tlf. 25569889 eller mail: anna.trads@hotmail.com

Kontaktperson fra børne- og ungdomsudvalget er Alberte Schriver. 

Der er ingen Tarzan træning i alle skoleferier. 

Vi kan blive udsat for yderligere aflysninger i pga andre arrangementer i salen. Dette vil blive meddelt her på forside, samt OTK’s Facebookside.

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub