Gratis Prøvetræning

Har du lyst til at prøve kræfter med triathlon?

Det koster ikke noget at prøve, så hvis du drømmer om at lave en sprintdistance triathlon eller en hel Ironman, eller hvis du bare har lyst til at træne sammen med andre, så kom og prøv at træne med os. Du kan være med i 14 dage før du melder dig ind.

Bemærk: På grund af corona-situationen er det i øjeblikket nødvendigt, at du melder dig til, før du møder op til prøvetræning. Kontakt OTK på Facebook eller på mail og hør nærmere.

Prøvetræning – svømning: Mandag kl. 21 eller tirsdag kl. 20

Selvom du kun kan svømme hundesvømning, så kan du være med i OTK!

Vi har svømmetræning flere gange om ugen, så der er rig mulighed for, at du kan forbedre dine evner i vandet. Hvis du ikke kan svømmet på forhånd, så kan vores dygtige trænere hjælpe dig med at lære det. 

Hvis du har lyst til at prøve at svømme med os, så er du velkommen til at møde op til prøvetræning. Hvis du er helt nybegynder, anbefaler vi, at du møder op i Klosterbakken Svømmehal mandag aften kl. 21. Her er der færre på holdet, og det betyder, at vores trænere har bedre tid til at tage imod dig. Hvis du derimod allerede kan svømme udmærket, så anbefaler vi, at du kommer til prøvetræning i Klosterbakken Svømmehal tirsdag aften kl. 20. 

Vi glæder os til at se dig i OTK! 

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub