• 2004

  2004

  Årets kammerater blev dette år søstrene Lise og Marie Jeppesen for deres virke i mange af klubbens aktiviteter og specielt for deres kamp med Piger med Power (kvindetriathlon i Odense). Jens Koefoed blev igen udnævnt til Årets OTK’er efter af have genvundet sin bronze medalje til DM kort tri.

  DM i Cross Du blev afholdt i Odense og en stor folk af klubbens medlemmer lagde alt deres energi i stævnet. Mange som deltagere og endnu flere som hjælpere. Det blev en cross rute med mudder, vand og beskidte cykler. På herresiden var vi meget stærkt repræsenterede og Jens Koefoed kom på skamlen, med en tredjeplads tæt forfulgt at Simon Jensen. I alt var der 5 mand fra Odense i top 10. Også i 2005 vil Cross Du blive afholdt i Odense. DM i Duathlon var en del af OTK- cuppen, og der var derfor mange deltagere med fra OTK. 24 kom igennem den hårde rute i Århus og Simon Jensen viste, at han mente det alvorligt, da han skiftede triathlon ud med duathlon, selvom han i finalen måtte nøjes med 4. pladsen. Flere nye medlemmer fik gode placeringer i agegroup felterne. Til DM kort fik Stefan Kristensen en flot debut i elitefeltet og var oppe af vandet med Rasmus Henning. På cyklen faldt han ned til en større gruppe men bed sig heldigvis fast og kørte flot med. På løbet kæmpede han bravt efter lange skadesperioder og vandt sin klasse (junior) overbevisende og blev nr. 16 i elitefeltet. VM lang Triathlon i Sverige havde flere OTK’er til start. Ole Stougaard og Jens Koefoed blev udtaget til landholdet til konkurrencen, mens Anne og Tine Jacobsen stillede op i agegroup. Jens sluttede på en 24. plads og som anden dansker i mål, mens Ole havde en dårlig dag. Tine Jacobsen vandt sin aldersklasse. En gruppe fra klubben valgte den sommer at køre Trans Alpe – på den fede måde, hvilket vil sige med følgebil og overnatning på Hoteller en uge før selve løbet. Helga og Lasse Lillevang blev udtaget til NM for ungdom og tog til Oslo og forsvarede de danske farver på bedste vis.

  DM og VM i lang Duathlon blev afviklet i Fredericia og Simon og Jens trak i landsholdstøjet og Simon med en meget flot 7. plads som resultat. Jens gik kold på sidste løbetur og måtte se holdmedaljen i elitefeltet forsvinde. Finn Kaczmarek havde en flot debut og vandt sin aldersklasse og samlet fik de tre drenge DM guld for klubhold. Klubfesten dette år tog os alle på ski i Sct. Anton, og socialudvalget gjorde endnu engang deres ypperste for at holde årets fest. Kåret blev også cuppens vindere, hvor Tine Jacobsen for 4. år i træk vandt for kvinderne, mens Stefan Kristensen for første gang var øverst efter 10 afdelinger. Næste år er der VM i lang tri i Fredericia og flere i klubben er gået i hård træning med dette for øje. På gensyn næste år med forhåbentligt mange flotte resultater og hyggelige stunder i OTK

 • 2003

  2003

  På generalforsamlingen blev Jens Koefoed udnævnt til årets OTK’er for sin 3. plads til DM kort på Strandvejen, mens Bjarne Outzen blev årets kammerat.

  Til DM i Cross Du, som var årets 1. stævne var OTK flot repræsenteret og Ole Stougaard fik en 3. plads individuelt i elitefeltet.
  Stefan Kristensen stillede op til sit første ungdoms DM og vandt, men det skulle ikke blive sidste gang!
  Til DM kort genvandt Jens Koefoed sin tredjeplads fra sidste år i det stærkt besatte elitefelt, mens Stefan kørte fra hele feltet i junior-konkurrencen og dermed fik endnu en titel. Han blev også udtaget til ungdomslandsholdet og fik i det hele taget slået sit navn fast blandt de unge! Simon Jensen var arrangør af en klubtur til Alpe dHuez i sommerferiens start og der blev rigtig klatret i bjerge.

  Til DM lang i Fredericia stillede Ole Stougaard op for landsholdet efter udtagelse til Malmø Triathlon. Per Svenningsen blev danske mester i sin aldersklasse og 2er i EM i aldersklassen. Tine Jacobsen kæmpede til det sidste om at overvintre øverst på DTriFs rangliste, men måtte se sig henvist til 2. pladsen.
  Kraftcenter arbejdet resulterede i en række træningssamlinger sammen med Århus, bl.a. til Harzen (igen) og vi tror det vil blive en stor fordel for begge klubber at fortsætte samarbejdet. DM for klubhold blev igen afviklet i Esbjerg og OTK stillede som vanligt op med en stor gruppe. Veteranerne der i mange år havde hevet guld hjem måtte se sig henvist til 2. pladsen. Eliteherreholdet bestod af Jens Koefoed, Per Svenningsen og Stefan Kristensen, og de kæmpede brat og fik en sølvmedalje med hjem.
  Klubfesten var en forsmag på næste års træningslejr da alle blev inviteret til grisefest på Mallorca. Som sædvanligvis velarrangeret af vores dygtige socialudvalg i grønne tjæreborguniformer. Peter Nørby blev den tredje OTKer der deltog i Hawaii Ironman, efter kvalifikation og frieri på Lanzarote. Simon Jensen og Tine Jacobsen vandt årets OTK cup og Hall of Fame blev fornyet i klubhuset.

  2003

 • 2002

  2002

  Årets generalforsamling bestod af en meget sluttet flok hvor kun 18 menige medlemmer troppede op. Årets OTK’er blev Lone Krum grundet hendes verdensmesterskab i Fredericia, og hun bliver dermed den første, der både har modtaget pokalen for årets kammerat og får årets OTK’er i klubbens historie. Tillykke. Hannah blev kåret som årets kammerat for hendes venlige væsen. Harzen var stedet i 2002 og blev vært for hele to træningslejre. Som ofte spiller vejret en stor rolle i Harzen – det var fantastisk den første gang og dødsygt den anden. DM kort gav flotte resultater for OTK – Jens Koefoed fik en 3. plads i elitefeltet, og Ole Stougaard og Palle Rasmussen blev agegroupmester i henholdsvis 25-29 & 45-49 aldersgrupperne. DM lang blev afholdt i Fredericia på den halve ironman distance og var et mellemår for Fredericia, hvilken kunne mærkes på kvaliteten af stævnet og antallet af deltagere fra OTK. Det blev en meget varm dag i det jyske, med temp. omkring 30 grader. Til DM for klubhold i Esbjerg var der OTK’ere overalt og Veteranherrerne genvandt deres guldmedalje, og veterandamerne gjorde dem selskab.

  Som noget nyt blev årets cup afviklet så alle afdelinger tælles med. Vinder blev Tine Jacobsen der som nr 2 og 3 deltog i alle afdelinger samt Jens Koefoed, her havde hans 4 nærmes konkurrenter deltaget i alle afdelinger, men Jens kunne nøjes med 9. DTriF indførte 2002 en rangliste, med mulighed for at samle point til udvalgte stævner. Den tog OTK’s “veteraner” til sig og det blev til første pladser i følgende 3 klasser Bo Hansen 35-39 år, Dennis Jørgensen 40-44 år og Palle Rasmussen der gjorde rent bord med 4 sejre af 4 mulige i klassen 45-49 år.

  OTK var igen på Midtfynsfestival, dog med mindre udbytte end forventet, da festivalen druknede i mudder og efterfølgende var ved at blive afskaffet pga. dårlig økonomi.
  OTK har i året 2002 arbejdet mod at blive kraftcenter for triathlonsporten i Danmark og får pr. 1/1 2003 denne status sammen med Århus og Vejen (ungdom). Det betyder samtidig at Ole Stougaard får en mere fremtrædende rolle som klubtræner.

 • 2001

  2001

  Det nye år blev indledt med et formandsskifte ved generalforsamling, vi måtte sige farvel til Erik Pedersen og goddag til en gammel kending i klubbens træningsudvalg; Henrik Baadsgaard. Ved samme lejlighed blev Mikkel Olsen årets OTK´er for flere flotte nationale placeringer og Lene Thøgersen blev årets kammerat for hendes utrættelige engagement i socialudvalget.

  Årets træningslejr var henlagt til hhv. Lanzarote og Harzen, begge ture med fin tilslutning. Sidstnævnte var med triathleter og mtb´ere i skøn forening. I det hele taget blev samarbejdet med mtb- afdelingen udvidet i 2001, med fælles deltagelse i cykelløb, hjælp fra triathleterne ved JFM i mtb på Stige Ø og ikke mindst på den sociale side, hvor mtb-folket førte sig festligt frem ved diverse tri-fester i 2001.

  Sportsligt blev 2001 endnu et år, der er værd at huske for flotte OTK-restultater. Først ved DM du, hvor OTK fik holdsølv for herre senior med Jens Koefoed, Mikkel Olsen og den nye superduathlet og løber, Mark Tune Madsen. Ved DM kort beviste Mikkel at han var klar til landsholde med en bronze-medalje. Herre holdet med Mikkel, Jens Koefoed Nielsen og Ronni Jacobsen fik sølv efter rivalerne fra Tri-4.

  Årets OTK cup består kun af 9 afdelinger, da Tommerup Triathlon blev aflyst. Vinder blev Tine Jacobsen og Rolf Jakobsen.
  Årets suverænt største triathlonbegivenhed var VM lang i Fredericia. Et stævne af høj klasse med en lang række gode OTK resultater. Vi fik en verdensmester i Lone Krum (D 55-59 år) og en bronzemedalje til Ole Sougaard (M25-29 år). Endelig blev vores landsholdstriathlet Mikkel Olsen nr.17 i pro-klassen. Udover det sportslige var VM´et en stor social begivenhed med en stor gruppe heppere, der fik fuld valuta for klap, pift, tilråb osv. En anden social begivenhed og økonomisk fortjeneste for OTK i 2001 var klubbens engagement på Midtfynsfestivalen. Alle hjælpere fik musikalske oplevelser, og efter festivalen fik OTK stor ros for den meget kvalificerede organisation af pladsen, med brandvagter, affaldstømning, ro og orden.

  Endelig blev 2001 året, hvor OTK blev blå i stedet for skriggul/sort. Kort sagt vi fik landets pæneste klubtøj.

  2001

 • 2000

  2000

  Året, hvor OTKs medlemstal runder 200. Med nytårsfest i klubben var startsskuddet til et nyt årtusinde skudt af. På generalforsamlingen blev Thomas Nielsen udnævnt til æresmedlem og Per Nilsson blev årets OTK’er. Træningslejren i Påsken var henlagt til Toscana, med bjerge og masser af cykling. DM-kort i Århus gav Mikkel Olsen en flot individuel 3. plads, og holdmedajler til begge køn (sølv til herrerne og bronze til kvinderne). OTK arrangerede en fin tur til Hamborg, der afholdte stævne med OL og ½ Ironman distance, en kontakt der måske skal følges op på i 2001. DM-lang i Fredericia var kvalifikation til VM 2001, og havde rekorddeltagelse både i konkurrencen og i heppekoret fra OTK. 18 kvalificerede sig til VM age-group via placering i Fredericia eller i Silkeborg. Ved DM-sprint, et nyt tiltag fra forbundet, tog OTK en skalp og vandt guld foran TRI-4 i holdkonkurrencen til Per Nilsson og hans nye klubs store ærgrelse. Tina og Rolf genvandt OTK cuppen og skænkede til klubfesten klubben en Hall of Fame, der skal hænge på Adamsgade. Preben D. kørte efter en flot sæson på Hawaii og flere OTK’ere kørte godt for tyske klubber i Bundesligaen. Lise Jeppesen vinder guld ved EM age-groupe i Stein. Stort tillykke til jer alle.

 • 1999

  1999

  OTK går på nettet. Klubben er nu Danmarks og Skandinaviens største triathlonklub med 192 medlemmer. Erik Petersen vælges til ny formand i februar. 30 triatleter tager til La Santa Sport på træningslejr. Billede Til DM-kort vinder Mikkel Olsen, Per Nilsson og Jens Kofoed sølv i holdkonkurrencen og Lise Jeppesen en sølv medalje individuelt. Rolf Jakobsen bliver 3’er i Agegroup til VM-lang i Säter. Han vinder også OTK-cuppen i lighed med hans bedre halvdel Tina Riegels, og sammen udbasunerede de resultatet til klubfesten. Fredericia Ironman var et særdeles godt stævne for OTK. Per Nilsson blev 2’er, Per Nilsson, Jørn Hartmann, og Jimmy Møller vandt holdkonkurrencen og flere stafethold fik pokaler. Klubmestre bliver Ronni Jacobsen og Tina Riegels. Simon Jensen kvalificerer sig som den første i klubbens historie til Hawaii Ironman i Østrig, med tiden: 8,37,11. Veteranerne tog som sædvanligt en masse flotte medajler ligesom Silkeborg Tri var OTK parade. Klubtræner Jesper Hansen stopper pga. nyt job og Dan Christensen kommer til som ny svømmetræner.

  1999

 • 1998

  1998

  Arrangør af Triathlon Festival Svendborg. Klubbens hidtil største satsning. Stævnet bejlede til at blive arrangør af EM i triathlon i år 2000. Planerne er imidlertid udskudt. Stævnet havde en omsætning på ca. 220.000,- kr. Odense MTB klub stiftes som en underafdeling af Odense Triathlonklub. OTK-cuppen bliver opdelt i både herre- og dameklasse. Tina Riegels bliver klubmester og OTK-cup vinder. Mikkel Olsen bliver ligeledes klubmester. Per Nilsson vinder OTK-cuppen, 1/2 ironman i Silkeborg og bliver nr. 2 ved Florida Ironman. Palle Rasmussen bliver dansk og nordisk mester på OL-distancen for 40-44 årige. Jens Koefoed vinder sølv ved amatør VM på OL-distancen. Simon Jensen bliver nr. 17 ved Kiwi Ironman.

 • 1997

  1997

  OTK arrangerer DM i duathlon for alle aldersklasser. Stævnet afholdes i Tommerup. Jan Klinge vælges som ny formand. Klubmestre bliver Charlotte Bents og Jens Koefoed. Lise Jeppesen og Rolf B. H. Jakobsen vinder OTK-cuppen. Jytte Hjøllund, Charlotte Bents og Lise Jeppesen vinder bronze for hold ved DM på OL-distancen i Århus. Bjarne Outzen bliver europamester for 55-59 årrige ved EM i Ironman, Fredericia. Per Nilsson vinder 1/2 ironman i Silkeborg.

  1997

 • 1996

  1996

  Arrangør af DM for juniorer og veteraner. Stævnet afholdes fra Friluftsbadet. Thomas Nielsen sidder igen på posten som formand, efter en pause på 3 år. Jytte Hjøllund og Per Nilsson bliver klubmestre og OTK-cup vindere. Lone Krum bliver dansk mester for 50-54 årrige ved Ironman i Fredericia. Per Nilsson, Jens Koefoed og Ole Stougaard vinder sølv for hold ved DM på OL-distancen i Kolding.

 • 1995

  1995

  Træningslejren går det år til Alsace. Klubmestre og OTK-cup vindere bliver Katarina Andersson og Per Nilsson. Billede Bjarne Outzen bliver dansk mester for 55-59 årrige ved Ironman i Fredericia.

  1995

 • 1994

  1994

  Første træningslejr i udlandet afholdes. Turen gik til Ungarn. Det var en meget stor succes med et udpræget familiekoncept. OTK-CUPPEN fødes. Denne cup-turnering udvikler sig til at blive den vel nok største og mest præstigefyldte klubaktivitet. Klubmestre bliver Katarina Andersson og Ole Stougaard. Thomas Nielsen bliver den første OTK-cupvinder. Lone Krum bliver både dansk mester ved Ironman i Rødekro og på OL-distancen, i klassen 50-54 år.

 • 1993

  1993

  Hovedansvarlig for afviklingen af DM i triathlon for seniorer i Kerteminde. – Et kæmpearrangement, som samlede hele den danske elite. DR TV viste 40 min. fra stævnet. Udsendelsen havde 750.000 seere. Michael Ohlsen vælges til ny formand. Klubmestre bliver Lone Larsen og Jesper Skøtt. Bjarne Outzen bliver dansk mester i ironman for 50-54 årige i Fredericia.

  1993

 • 1992

  1992

  Klubbens medlemstal vokser støt i takt med øgede aktiviteter. Klubsvømningen mandag flytter fra Højme til Klosterbakken, hvilket betyder en markant stigning i fremmødet. Der ses en generel stigning i tilslutningen til fællestræning. Klubben har nu 90 medlemmer. Katarina Andersson og Jan Olsen bliver klubmestre. Lone Krum bliver dansk mester på ironman distancen for 50-54 årrige i Rødekro. Bjarne Outzen bliver dansk mester på middeldistancen for 50-54 årrige i København, det var det 1. danske mesterskab OTK hjemtog i 3 år. Ved den lejlighed blev han, som den første OTK’er, udråbt til æresmedlem. Lone Krum til DM i Aalborg

 • 1991

  1991

  Klubhuset i Adamsgade indvies. Klubben bliver hovedansvarlig for Odense Klassikeren Triathlon. Stævnet havde dette år 276 deltagere. Katarina Anderson og Jan Olsen vinder klubmesterskabet. Lone Larsen, Katarina Andersson og Dorte West vinder DM for hold.

  1991

 • 1990

  1990

  Vi indlemmes i Odense Klassikeren Triathlon. Et stævne fra Odense Universitetssvømmehal. Dette var et af de første og største stævner i 80´erne (startede i 1984) Thomas Nielsen starter sin første periode som formand. Charlotte Flor og Søren Tue bliver klubmestre.

 • 1989

  1989

  Afholder for første gang Odense Minitriathlon fra friluftsbadet. Distancen er 400 m svømning, 18 km cykling og 4,2 km køb. Dette var et onsdag aften arrangement, som det første år havde 120 deltagere. 20 officials var i sving. Deltagermæssigt kulminerer dette arrangement i 1991, hvor der er 186 deltagere. Det var også året, hvor første udgave af OTK NYT kommer på gaden. Charlotte Flor bliver dansk mester for juniorer i Jels.

  1989

 • 1988

  1988

  Klubben får tildelt svømmetid i Højme svømmehal, fredag aften sammen med Odense Kajak klub.

 • 1987

  Klubben stiftes

  OTK stiftes d. 21. sept. Søren Tue bliver klubbens første formand.

  1987

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub