Triatlontræning for børn og unge i Odense: 8 ugers introforløb for unge fra 10-18 år i Odense Triatlon Klub

Kan du lide af være aktiv og have det sjovt sammen med andre børn og unge? Så er triatlon måske noget for dig? Triatlon er en sjov og alsidig motionsform, der består af både svømning, cykling og løb. Triatlon er en social sport, hvor klubliv, socialt sammenhold og holdånd prioriteres højt. Det er stort set kun konkurrencen, der foregår individuelt. Triatlontræningen foregår ofte på tværs af alder, køn og niveau, og er derfor et socialt samlingspunkt, hvor man møder ligesindede med samme interesse.

Du behøver ikke at have prøvet alle tre discipliner for at være med hos os i OTK Blue Sharks (ungdomsafdelingen i Odense Triatlon Klub). Alle kan være med – og alle er velkomne, uanset erfaring og niveau!

I OTK Blue Sharks vil vi gerne tilbyde dig et gratis 8 ugers introforløb for unge fra 10-18 år fra den 27. september til 1. december 2022. På introforløbet vil du blive præsenteret for triatlontræning for unge sammen med de unge, der allerede laver triatlon i OTK. Træningen har fokus på:

– Teknik, motorik og tempo

– Korte distance

– Udvikling frem for præstation

– Dygtige og veluddannede trænere

– Gode venskaber

– Sjov og varieret træning

– Og med tid til alt det sociale

Så er du mellem 10 og 18 år, og har du lyst til at prøve, om triatlon kunne være noget for dig, så meld dig til vores 8 ugers introforløb for børn og unge i OTK, eller tag fat i en af vores dygtige ungdomstrænere i OTK Blue Sharks for at høre nærmere om vores træningstider. Vi glæder os til at se dig!

Træningen foregår på følgende tidspunkter:

– Tirsdag kl. 16.00-17.45 – cykling og løb. Mødested foran hovedindgangen til Dyrskuepladsen (om vinteren foregår træning på Odense Cykelbane). Træningen består af forskellige aktiviteter på cykel og løb. Husk: cykel, hjelm, løbesko og tøj der kan anvendes til både cykling og løb.

– Torsdag kl. 16.45-19.15 – svøm og løb. Mødested i Universitetssvømmehallen, omklædt ved vipperne. Efter svømning klæder vi om og træner en time i området omkring atletikbanen ved siden af svømmehallen. Husk: svømmebriller, badetøj samt løbetøj.

– Lørdag kl. 10.00-11.15 – svømning. Mødested i Universitetssvømmehallen, omklædt ved vipperne. Husk: svømmebriller og badetøj.

Kontaktoplysninger, trænerne i OTK Blue Sharks:

Christoffer Heick: cheftræner, tlf. 21 15 98 37

Christoffer Damm: tlf. 26 33 50 11

Sofie Dideriksen: tlf. 53 81 46 81

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub