Kære medlemmer

I skal ikke snydes for et påskeæg!

Vi har fået ny klubtræner!

Manden hedder Patrick Hansen og præsenterer sig selv således:

Jeg startede selv med triathlon helt fra scratch i 2010. Her var jeg ikke i stand til at svømme 25 m crawl og havde aldrig siddet på en racercykel eller løbet længere end 10 km. Jeg meldte mig ind i OTK i 2011. Fællesskabet her og det at se op til dygtige og motiverende atleter, fx Emil Dalgaard, Line Jensen og Esben Kaczmarek, gjorde at mit niveau rykkede sig. Det var de mange klubtræninger, som gjorde at jeg endte med at kunne stille op i elitefeltet. Kulminationen på min aktive tid i OTK var at jeg i 2016 blev en del af kraftcenteret.

Mine bedste resultater er en 7. plads til DM på ½ IM i 2015 og en 14. plads til Challenge Almere.

Jeg er uddannet fysioterapeut og kandidat i folkesundhedsvidenskab. Jeg arbejder til daglig som sundhedskonsulent i Odense Kommune.

Jeg ser utroligt meget frem til at træne med jer alle i OTK!

Patrick kommer til at stå for tirsdagsløb, onsdagscykling og også svømmetræning, hvilket falder på plads, når vi er ovre corona-lockdown.

Derudover vil Patrick stå for træningsevents, introaftener og i det hele taget tage sig af nye (og gamle) OTK´ere og svinge pisken til en masse god fællestræning. Patrick kommer til at arbejde tæt sammen med træningsudvalget, koordinatorerne for elite og ungdom OG det sker i fællesskab med:

Kasper Gejl og Jens Koefoed, der bliver vores nye “programlæggere”. Jens og Kasper har tilbudt at lave 6-ugers rammeplanerne, som mange af jer kender fra login-siderne. De giver den røde tråd i breddetræningen. Det vil ske i samarbejde med klubtræner Patrick, som jo er der til at føre planerne ud i livet – i løbesko og på cykelhjul til træningen. Kasper og Jens vil også vejlede ift. rød tråd i svømmetræningen i samarbejde med træningsudvalget.

Om Kasper og Jens:

Mit navn er Kasper Gejl. Jeg har beskæftiget mig med triatlon siden 2004, hvor jeg flyttede til Odense, og blev svømmetræner i OTK. Senere blev jeg klubtræner og kraftcentertræner sammen med Jens Koefoed, inden jeg i 2010 blev ansat som træner hos Triatlon Danmark. Først som ungdoms- og juniorlandstræner i 2010, og senere som seniorlandstræner i 2013, hvilket jeg har været siden. Sideløbende med min triatlonbeskæftigelse har jeg uddannet mig ved Institut for Idræt og Biomekanik på SDU, hvorfra jeg har en kandidatgrad og Ph.d. indenfor sportsfysiologi. Jeg ser frem til at komme tilbage og bidrage med input og sparring ift. planlægningen af klubtræningen i OTK.

Jeg (Jens Koefoed) har været medlem af OTK siden min gymnasietid og klubben har været mit sociale og træningsmæssige omdrejningspunkt siden. Nu er hele min familie med i klubbens aktiviteter og jeg er blå i hjertet.

Jeg har repræsenteret landsholdet og vundet EM på langdistance.

Jeg har læst biomedicin og taget Triathlon Danmarks diplomtræneruddannelse og jeg har tidligere været kraftcentertræner i Odense.

Jeg glæder mig til igen at udarbejde programmer til klubbens løbe- og cykeltræning.

Bestyrelsen og Træningsudvalget har i fælleskab valgt denne løsning for klubtrænerrollen og er sikker på, at fortsat vil give en masse god fællestræning, som både bredden og eliten – og dem midt-imellem kan få noget ud af. – Det er ihvertfald et stærkt 3-mands team vi har sat!

Grundet corona kan ovenstående desværre ikke påbegyndes allerede fra nu af. Men, så snart situationen er normaliseret, så giver vi den gas.

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub