Ændret fællestræning under corona

Kære medlemmer


Som følge af statsministerens udmeldinger i fredags, er vi nødt til at foretage nogle ændringer ift. klubtræning i OTK. Bestyrelsen har her til aften holdt et møde og kan derfor indtil videre give følgende information:


Voksen breddetræning:
Generelt: Der vil ikke komme ugeplaner, men dag-til-dag meldinger via facebook, efterhånden som vi kender kommunens udmeldinger. Pt. Har vi ikke hørt noget. 

Svømning – VIGTIGTSvømmetræning er aflyst følgende datoer: Mandag d. 26.10 i Klosterbakken og tirsdag d. 27.10 i hhv. Vollsmose og Klosterbakken. 

Vi afventer kommunens udmelding omkring svømmehaller, brug af mundbind mv., men planen er, at vi minimum de næste fire uge, vil lægge hold op i klubmodul, der fungerer som tilmelding til svømning, en dag af gangen. Dette vil blive meldt ud på klubbens medlemsgruppe på facebook forhåbentlig på onsdag. Så følg nøje med her. 

Løb:Der vil blive løbet i grupper af max 9 personer + en træner. Grupperne starter forskellige steder, fx. Tysklandskaj, Langesøstiens eller ved Klubhuset. Løb vil uge for uge blive annonceret på facebook og man melder ind hvilken gruppe man ønsker at løbe i.Bliver der mange tilmeldinger, vil der blive oprettet flere grupper med en tovholder pr. gruppe. 

Cykling:SøndagscyklingVil fungere ligesom i foråret, hvor vi også havde max 10 personer pr. gruppe om søndagen. Dvs. Cykling annonceres på facebook og man melder ind, hvis man kommer. Tegner det til, at man bliver flere end 10, vil forskellig startsteder blive meldt ud, fx ved den Fynske Landsby, Velodrom og ved Skovsøen.
Banecykling:Vi afventer kommunens udmeldinger ift. haller og giver en melding på facebook, så snart der er en plan. Udgangspunktet er, at vi vil strække os langt for at gennemføre træningen, evt. dele den i to hold indenfor den tid vi har. 
Mørkemandscykling onsdag:Følg med på facebook og meld ind, hvis du kommer. 

Børnetræning:Tarzangymnastik fortsætter uændret. 
Børnesvømning i Højme: Vi forventer, at det kan fortsætte uændret, men afventer kommunens udmeldinger omkring svømmehaller. Der kommer besked direkte på mail til alle inden næste lørdag.


Ungdomstræning:Vi forventer at kunne fortsætte uændret, men følg nøje med i undgdommens forældregrupppe på facebook. Der kan komme ændringer ift. cykelbanen og svømmetræning, afhængig af hvad kommunen melder ud.

Vi vil i bestyrelsen og træningsudvalget strække os meget langt for, at vi fortsat kan lave klubtræning i grupper af max 10 personer incl. Træner for voksne. Derfor har vi bl.a. sat en træner mere på til tirsdagsløb. Vi ønsker i den grad, at vi fortsat kan mødes og være aktive sammen – det vi gerne må på trods af Covid-19 – og være sociale mens vi træner – med behørig afstand.

Vi appelerer til, at alle medlemmer respekterer afstandskravet når vi er til træning og selvfølgelig er gode til at samarbejde, hvis der skulle opstå en gruppe, der er større end 10 ved en fejl. – Så få jer delt op og hjælp hinanden til at få en god træning alligevel. 

Endelig så gælder de generelle krav naturligvis stadigvæk: Hvis du har symptomer, bliv hjemme. Hold min. 1 m. afstand til andre, gerne 2 m når du er aktiv. Sprit af jævnligt. Host, nys, snot og spyt i dit ærme. 

Vi glæder os til fortsat at kunne træne!

På vegne af bestyrelsen og træningsudvalget
Lise Sohl JeppesenFormand 

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub