Opdatering om fællestræning under corona

Kære medlemmer

Som følge af statsministerens udmeldinger om at forsamlingsforbuddet fortsætter i hvert fald frem til 13. december, så fortsætter al træning ligeledes efter samme model, som vi har kørt siden d. 26. oktober 2020.

Vi vil gerne rose alle medlemmer for den store samarbejdsvilje ift. at give hinanden plads til at komme til træning på de afmålte hold og tidspunkter. Det er stor klubånd, som bekræfter os i, at vi har et fantastisk værdifuldt fællesskab også i en svær Corona-tid. Flere har meldt sig frivilligt til at hjælpe, så flere hold har kunnet køre. Sikke en opbakning!

Odenses svømmehaller lukker ned for klubtræning allerede d. 12. december i år, så denne dag er der sidste breddesvømning i år. Der bliver desværre ingen træning i Ringe – Idrætscenter Midtfyn.

For børnesvømning gælder ligeledes, at sidste træning er d. 12. december 2020 og første gange efter ferien er d. 9. januar 2021.

Tarzantræning har sidste træning d. 4. december 2020 og første gang efter ferien er d. 8. januar 2021.

Ungdomstræning og afslutning omkring jul meldes ud på den særskilte forældregruppe for ungdom.

Udviklingshold og elite har egne særskilte tider. Dette meldes ud af Christoffer Kirk og Rasmus Stubager til dem, det drejer sig om.

Øvrig træning for bredden – løb og cykling – fortsætter og vil blive lagt op i Facebook medlemsgruppen med afstemninger som hidtil.

Hvis nogen har glemt, hvordan træning fungerer pt, henvises til hjemmesidenyhed: https://www.otk.dk/aendret-faellestraenoing-under-corona/

Og generelt er det vigtigt at meldemmer følger godt med på facebook, hvor dag-til-dag meddelelser stadigvæk kommer ofte fx omkring banetræning.

Og blot en efterhånden obligatorisk reminder:

Vi appellerer til, at alle medlemmer respekterer afstandskravet, når vi er til træning og selvfølgelig er gode til at samarbejde, hvis der skulle opstå en gruppe, der er større end 10 ved en fejl. – Så få jer delt op og hjælp hinanden til at få en god træning alligevel.

Endelig så gælder de generelle krav naturligvis stadigvæk: Hvis du har symptomer, bliv hjemme. Hold min. 1 m. afstand til andre, gerne 2 m når du er aktiv. Sprit af jævnligt. Host, nys, snot og spyt i dit ærme.

Vi glæder os til fortsat at kunne træne sammen!

På vegne af bestyrelsen og træningsudvalget


Lise Sohl Jeppesen

Formand

© Copyright - OTK - Odense Triathlon Klub